Despre noi

DREAM COMPLEX situat in imediata apropiere a centrului orasului Bals, este o oaza de liniste si relaxare si reprezinta solutia completa in materie de agrement pentru orasul Bals si nu numai.

Fie ca vreti sa inotati, sa va plimbati pe promenada, sa jucati fotbal, volei, tenis, sa va relaxati la un gratar sau doar sa va bucurati de verdeata , toate le gasiti in cadrul complexului . Complexul oferă multiple posibilități de recreere printre care amintim terenul sintetic multifunctional , sala de jocuri de masa , loc de joacă pentru copii, zona de agrement si relaxare compusa din 13 pergole dotate fiecare cu gratar si apa curenta ,cu spații verzi și posibilități de petrecere a timpului in aer liber. O atracție deosebită o reprezintă bazinul de inot din cadrul complexului cu adancime variabila de la 1,40 las 1,80 m pretabila pentru copii și adulți , pentru cursuri de inot ,antrenamente si găzduirea unor competiții sportive dar si pentru relaxare . Dacă îți dorești o soluție prin care să te relaxezi, să obții un corp frumos , sănătos și să uiți pentru câteva momente de oboseala si tot ceea ce este mai putin plăcut în viața ta, piscina este o soluție excelentă. Înotul sau exercițiile aerobice din apă pot să ofere o varietate mare de avantaje și te pot transforma într-o persoană fericită.

Pe lângă sănătatea fizică, înotul îți poate oferi și sănătate psihică. După o sesiune de piscină ești o persoană mai fericită și mai relaxată. Așadar, ai toate motivele să îți faci cât mai repede un abonament la piscină.

Spațiile verzi ,doua unitati de de alimentație publică ,cele doua parcari precum si accesul controlat , nu fac decat sa intregeasca imaginea de ansamblu perfecta pentru petrecerea in cele mai bune conditii a timpului liber .

Despre proiect

Titlul proiectului: CONSTRUIRE BAZA SPORTIVA ȘI DE AGREMENT
Denumirea beneficiarului: S.C. MALIPES BETAFOCUS S.R.L. – COD MySMIS 106978
Scopul si obiectivele specifice: Obiectivul general, in conformitate cu POR 2014-2020 si AP 2, PI 2.1A, este reprezentat de cresterea competitivitatii economice si consolidarea pozitiei pe piata a MALIPES BETAFOCUS SRL si indirect imbunatatirea conditiilor de viata a comunitatii din judetul Olt. Obiectivele specifice :Dezvoltarea intreprinderii prin construirea unei baze sportive si de agrement in doi ani de la semnarea contractului de finantare pentru prezentul proiect;

Rezultatele: Construirea unei baze sportive si de agrement . Rezultatul investitiei se va concretiza in constructia unei cladiri in care se vor amenaja spatii pentru tenis de masa si biliard, un bar delimitat si incadrat pe neeligibil, precum si spatii pentru administrarea investitiei, iar pe terenul aferent investitiei se va construi un bazin de inot si un teren de minifotbal, precum si o zona de relaxare cu pergole incadrata pe neeligibil.

Perioada de implementare: 01.04.2016-31.08.2020
Valoarea totală a proiectului 1.986.421,56 lei
Valoarea contributiei europene: 626.976,32 lei
Valoarea contributiei din bugetul national: 110.642,88 lei

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.mfe.gov.ro, www.inforegio.ro, www.facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională
prin Programul Operaţional Regional 2014-2020