Loc de joacaLa Dream Complex copilul tau va avea o petrecere speciala in aer liber . O alegere inspirată pentru aniversarea copilului tău
Copiii care și-au srbatorit ziua la noi nu mai vor să-și cheme prietenii în altă parte, și asta pentru că noi știm foarte bine ce-și doresc. În plus, și adultii preferă Dream Complex pentru că sunt puține locuri unde copiii se pot juca în voie și în deplină siguranta .
Obiectivul nostru este sa asiguram copiilor cu varsta 3-12 ani libertatea de a se juca in mediul natural, astfel isi pot dezvolta creativitatea si imaginatia , iar dorinta noastră este de a oferi o alternativa inedita cu miscare in aer liber fata de clasicele locuri pentru evenimente .
Verdeata multa , gazon impecabil care te asteapta sa umbli descult si sa te incarci cu energie pozitiva, copaci, leagane, topogane, balansoare, jocuri in aer liber si foisoare pentru relaxare si servit masa . Am creat locul de joaca pentru ca stim cat de important este pentru cei mici sa petreaca timp in natura, sa alerge si sa se joace in voie , intr-un cadru care sa le asigure siguranta si securitate .
Aproape de centrul orasului, gradina noastra, cu cei peste 1000mp de spatiu verde, este locul ideal pentru o petrecrere de copii in aer liber.
Dream Complex este o locatie de petreceri gandita special pentru copii si pentru parinti, un spatiu unic in natura, unde orice aniversare va deveni speciala.
Avem deja 5 ani experiență în organizarea petrecerilor pentru copii în aer liber și ne bucurăm nespus să vedem încântarea copiilor care ne trec pragul.
Fiecare prichindel trebuie sa aiba parte de o petrecere perfecta, iar noi ne dorim sa-ti dam o mana de ajutor pentru ca evenimentul tau sa iasa exact asa cum ti-ai imaginat.
Locatia se inchiriaza pe un interval de 4 h. In functie de numarul de invitati veti primi un spațiu alocat evenimentului .
Intervalele pentru petreceri sunt urmatoarele:
12.00 – 16.00
16.30 - 20.30
La petrecere vă veți bucura de acces nelimitat , dar neexclusiv la locul de joacă .
Pe toata durata evenimentului va fi un membru al echipei noastre in locatie, gata sa va ajute in caz ca aveti nevoie.
Pentru cazul în care cand vremea este mai putin prielnica va asteapta o terasa generoasa si primitoare de 120 mp .
Fiind un spatiu apropiat de locuinte, muzica se asculta la nivel ambiental, se foloseste doar sistemul din locatie, este interzis sa se aduca un alt sistem de sonorizare.
Locul de joacă ofera mult spatiu verde cu multe atractii pentru cei mici - complex cu leagăne, tobogane , trambulina , carusel , măsuțe și scăunele copii.
Zonele de adulți se inchiriaza separat- foișoare de 8 – 24 persoane dotate cu gratar ,chiuveta cu apa curenta , mese, scaune , vitrină frigorifică. Barul nostru va sta la dispozitie pe toata perioada evenimentului
Petrecerea durează 4h, se achită suplimentar 50 lei/30 min dacă se prelungește (doar in
cazul disponibilitatii locatiei ). Va rugam sa respectati intervalele stabilite pentru eveniment.
Accesul în locație se face cu maxim 15 min înainte de începerea petrecerii .
Copii sunt incantati sa ia masa in natura, asa ca putem sa servim masa chiar in gradina . Profitam de racoarea, verdele si parfumul gradinii. Va puteti relaxa pe banci sau pe iarba .

Meniu copii la alegere
• Pizza copii (28cm ) + apa/suc 0.5l ( 2 b ) - 60 lei/copil
• Pui crispy ( 250g) cu cartofi si sos + apa/suc 0.5l ( 2 b ) - 60 lei/copil
Luni – Joi reducere 10 %
Meniu adulți ( facultativ )
• Pizza 35-40 lei
• Platou gurmand (5 pers) 170 lei -1.7kg - piept de pui grill, frigarui mixte, carnaciori la gratar, mititei (porc-vita), ceafa de porc la gratar + cartofi prajiti ( 500g )+ salata acrituri ( 500g )
• Bucataria noastra va sta la dispozitie pe toata perioada evenimentului .

Rezervarea se face in baza CI . Avansul pentru rezervarea unei date este de 300 RON . Prin plata avansului sunteti de acord conditiile acestei oferte.
Anularea evenimentului cu mai putin de 15 zile , atrage dupa sine retinerea avansului . Se poate reprograma data petrecerii în timp de 12 luni in functie de disponibilitati .

Dream Complex este o locație pentru evenimente și petreceri copii în aer liber. În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea evenimentului în condiții optime, petrecerea se poate tine in interior sau se va reprograma cu o altă dată disponibilă în cursul săptămânii sau în weekend în funcție de rezervări.
În această locație se pot organiza și alt tip de evenimente: serbări gradinițe, școli , sau petreceri firme - copii angajați.
NU ESTE PERMISA FOLOSIREA DE ARTIFICII SI CONFETTI !
Avem parcare privata.
Pentru siguranta si securitatea dvs locatia noastra este supravegheata video.
In cazul in care se produc daune materiale datorate comportamentului
neadecvat, acestea vor fi suportate de parintii care organizeaza petrecerea .
Noi vă punem la dispoziție:
• Foișoare special amenajate pentru eveniment.
• Frigider aflat la îndemână pentru tort și băuturi.
• Boxa wireless cu microfon si internet pentru oricine se simte DJ-ul petrecerii.
Prajiturile și tortul le veți aduce dumneavoastră ( numai cu certificat de calitate )
Pentru toate petrecerile este nevoie de o rezervare prealabilă .
Am adunat multe idei cu jocuri pentru copii care se pot juca in aer liber. Fotbal, badminton, trotinete, biciclete pentru cei mici, toti copii isi vor gasi o activitate placuta la Dream Complex .

Iubim copilaria, joaca, entuziasmul copiilor cand sunt in natura si ne-am dorit sa cream un spatiu special pentru copii, unde acestia sa se poata juca in aer liber.
Cei peste 1000 mp ai locului de joaca si activitatile dedicate ne recomanda ca fiind locul perfect pentru aniversarea copilului dumeavoastra, dar si pentru orice alta petrecere in familie pe care doriti sa o organizati in aer liber
Jocurile copilariei, Fotbal, Volei, Badminton, etc, loc de joaca cu leagane, topogane, trambulina, si zona de picnic.